Χορηγία 17η Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης ΑΣΚ
Η Universal Life, στα πλαίσια της δραστήριας πολιτικής της γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στήριξε για 15η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου (ΑΣΚ) για την Ετήσια Εβδομάδα Ενημέρωσης για τις Ρευματικές Παθήσεις.
Universal Life: Αδιαμφισβήτητη πρωτιά στην Αξιοπιστία!
Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.
Νέες Θέσεις Εργασίας στην Universal Life
Η Universal Life ζητά να προσλάβει προσοντούχα άτομα για την πλήρωση κένων θέσεων στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.
Διάσκεψη για Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
Με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου o Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου την Τρίτη, 14 Μαρτίου.
Βράβευση Κορυφαίων Ασφαλιστών 2016
Με κεντρικό μήνυμα «Η πορεία συνεχίζεται» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Μαΐου, στο ROYAL HALL στη Λευκωσία μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Universal Life για το 2016.
H Universal Life χορηγός της κυπριακής ομάδας ρομποτικής ‘Cyprus EV3ERS’
H Universal Life, ήταν χορηγός της κυπριακής ομάδας ρομποτικής ‘Cyprus EV3ERS’ η οποία συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στο Νέο Δελχί της Ινδίας στις 25-27 Νοεμβρίου 2016, με συμμετέχοντες μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και πανεπιστημίου.
Καρκίνος του Παχέoς Εντέρου
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/01/2017 στα κεντρικά γραφεία της Universal Life στη Λευκωσία, ενημερωτική διάλεξη για την Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.
Βράβευση της Universal Life για την εφαρμογή Καλών Πρακτικών στο εργασιακό περιβάλλον
O Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον βράβευσε την Universal Life για τις πολιτικές ισότητας που εφαρμόζει.