Συνεχίζουμε «Μαζί στη Ζωή» Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Συνεχίζουμε «Μαζί στη Ζωή»

Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ

 

 Με το σύνθημα «Φωτογραφίζουμε τη ζωή γιατί μας ανήκει» και το μήνυμα ότι ο καρκίνος δεν πρέπει να στερεί από κανένα ασθενή τις όμορφες στιγμές και την ποιότητα ζωής του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) κήρυξε την έναρξη της 23ης Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης, διαχρονικός χορηγός της οποίας είναι η Universal Life.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, ανέφερε πως μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, η ανάγκη για συνέχιση των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι σήμερα ακόμη πιο επιτακτική. Η Δρ. Αχιλλεούδη ζήτησε τη συνεισφορά του κοινού για να επιτευχθεί ο στόχος της εκστρατείας για συλλογή €500.000 που απαιτούνται για την απρόσκοπτη συνέχιση και την εξέλιξη των υπηρεσιών του Συνδέσμου, ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστο €2.

Η πρέσβειρα του ΠΑΣΥΚΑΦ, Ευριδίκη, ανάφερε ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που τραυματίζει τον ασθενή και το περιβάλλον του, ψυχικά και σωματικά, γι αυτό και είναι σημαντική η παροχή και η πρόσβαση των εκατοντάδων ασθενών στις εξειδικευμένες υπηρεσίες και στα προγράμματα αποθεραπείας που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης της Universal Life, κος Κύπρος Μοιράνθης, τόνισε ότι ο ΠΑΣΥΚΑΦ συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό στις υπηρεσίες υγείας και ανακουφιστικής φροντίδας καθώς και σε προγράμματα πρόληψης ενάντια στον καρκίνο και δεν είναι τυχαίο που η Universal Life για 25 ολόκληρα χρόνια στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο το πολυσχιδές έργο του Συνδέσμου.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τη δημοσιογραφική διάσκεψη.