Χαρίζουμε και φέτος Αστέρια για να στηρίξουμε τον ΠΑΣΥΚΑΦ
Η Universal Life για 3η συνεχή χρονιά, χορηγεί τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Το Αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ» η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου έτσι ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο αλλά και στις οικογένειες τους.
Νέες Θέσεις Εργασίας στην Universal Life
Η Universal Life ζητά να προσλάβει άτομα για την πλήρωση κενών θέσεων Διοικητικού Προσωπικού για τα γραφεία της στη Λευκωσία.
Universal Life: Στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Μήνα Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας μέρας Παγκρεατικού Καρκίνου στις 16 Νοεμβρίου 2017, o ΠΑΣΥΚΑΦ και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων «Αλθέα» διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, με σύνθημα «Ζητάμε Περισσότερα για τον άνθρωπο και την επιβίωση του»
Ένα ασφαλιστικό συνέδριο που «ανέτρεψε τα δεδομένα»
Με επίκεντρο το μήνυμα «Ανατρέπουμε τα Δεδομένα», πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο ασφαλιστικό συνέδριο της Universal Life με την καθολική συμμετοχή του συνόλου του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας.
H Universal Life επιβραβεύει για μια ακόμα χρονιά την αριστεία
Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, για μια ακόμα χρονιά στηρίζει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία
Διάλεξη για τη Εφηβεία
Διάλεξη με θέμα «Εφηβεία, μία πρόκληση για τους γονείς» διοργάνωσε η Universal Life σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Hope For Children.
Πρώτη Ξενάγηση στο Τρισδιάστατο Φουσκωτό
Την πρώτη ξενάγηση σε ένα φουσκωτό διαφορετικό από τ’ άλλα διοργάνωσε η Universal Life σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων Αλθέα, στο Mall of Cyprus στις 29 Ιουνίου.
Ετήσια Γενική Συνέλευση της Universal Life
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, η 47η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Universal Life στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.
Δωρεά Τρισδιάστατου Φουσκωτού Ομοιώματος προς ΠΑΣΥΚΑΦ
Στα πλαίσια της 29ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΚΑΦ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, η Universal Life παρέδωσε τρισδιάστατο φουσκωτό ομοίωμα του Παχέος Εντέρου για τις ανάγκες του Συνδέσμου και της νεοσύστατης Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, της οποίας η Universal Life είναι ο Μέγας Χορηγός.
Χορηγία 17η Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης ΑΣΚ
Η Universal Life, στα πλαίσια της δραστήριας πολιτικής της γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στήριξε για 15η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου (ΑΣΚ) για την Ετήσια Εβδομάδα Ενημέρωσης για τις Ρευματικές Παθήσεις.
Universal Life: Αδιαμφισβήτητη πρωτιά στην Αξιοπιστία!
Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.
Νέες Θέσεις Εργασίας στην Universal Life
Η Universal Life ζητά να προσλάβει προσοντούχα άτομα για την πλήρωση κένων θέσεων στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.
Διάσκεψη για Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
Με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου o Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου την Τρίτη, 14 Μαρτίου.
Βράβευση Κορυφαίων Ασφαλιστών 2016
Με κεντρικό μήνυμα «Η πορεία συνεχίζεται» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Μαΐου, στο ROYAL HALL στη Λευκωσία μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Universal Life για το 2016.
H Universal Life χορηγός της κυπριακής ομάδας ρομποτικής ‘Cyprus EV3ERS’
H Universal Life, ήταν χορηγός της κυπριακής ομάδας ρομποτικής ‘Cyprus EV3ERS’ η οποία συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στο Νέο Δελχί της Ινδίας στις 25-27 Νοεμβρίου 2016, με συμμετέχοντες μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και πανεπιστημίου.
Καρκίνος του Παχέoς Εντέρου
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/01/2017 στα κεντρικά γραφεία της Universal Life στη Λευκωσία, ενημερωτική διάλεξη για την Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.
Βράβευση της Universal Life για την εφαρμογή Καλών Πρακτικών στο εργασιακό περιβάλλον
O Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον βράβευσε την Universal Life για τις πολιτικές ισότητας που εφαρμόζει.